Spune-mi in ce zodie esti ca sa-ti spun ce ar face Chuck Norris in locul tau!


Chuck Norris Berbec: Intr-una dintre zilele cand era berbec, Chuck Norris era atat de entuziasmat incat a numarat pana la infinit, de doua ori. Seara, de plictiseala, Chuck Norris si-a tatuat pe bratul stang cel mai mare numar natural.
Chuck Norris Taur: Era intr-o sambata si Chuck Norris era taur. De aceea, i se facuse foame. Doamna Norris ii lasase in frigider o oala cu supa. Chuck Norris a mancat-o pe toata si abia la final si-a dat seama ca, din graba, folosise furculita in locul lingurii.
Chuck Norris Gemeni: Se spune ca, adolescent fiind, Chuck Norris era adesea gemeni – ulterior a renuntat la idee, pentru ca Chuck Norris este numai unul. Intr-una din acele zile, Chuck Norris a reusit sa termine jocul Mario, fara sa sara. In timp ce cu o mana se juca la calculator, Chuck Norris, multi-tasking asa cum numai gemenii pot fi, cu cealalta mana batea din palme.
Chuck Norris Rac: In ziua in care si-a ales sa fie un Rac milostiv, Chuck Norris a intarziat 5 minute la filmari. Regizorul l-a intrebat, cu teama, ce se intamplase. Chuck Norris i-a spus ca ajutase o batranica sa traverseze strada. Durase ceva mai mult, pentru ca batranica, initial, nu vrusese nici in ruptul capului sa treaca strada.
Chuck Norris Leu: Pana in urma cu cativa ani, noptile polare nu existau. Ele au aparut intr-o zi in care Chuck Norris a ales sa fie Leu, iar Soarele s-a rusinat brusc si a refuzat sa mai rasara. Abia dupa ce Chuck Norris l-a amenintat cu disparitia, Soarele a rasarit din nou, insa, din cauza stresului, ii aparusera deja asa-zisele pete solare.
Chuck Norris Fecioara: Se stie ca Chuck Norris, la nastere, a facut sex cu asistenta maternala – care era deja a patra femeie din viata lui. Asa ca nu putem spune ca Chuck Norris ar fi fost vreodata „fecioara”. In schimb, intr-o zi, a ales aceasta zodie de oameni panicosi si era cat pe ce sa aiba el insusi un atac de panica. Panica insa a dat dovada ca-si cunoaste interesul si nu l-a mai atacat.
Chuck Norris Balanta: In zilele in care este balanta, Chuck Norris devine o persoana echilibrata, nonviolenta si cu serioase preocupari artistice. Intr-o asemenea zi, Chuck Norris, plictisindu-se, a scris scenariul primelor 2428 de episoade din „Santa Barbara”. Spre seara, a rezolvat paradoxul cretanului: l-a batut pe Epimenide pana cand a scos de la el tot adevarul.
Chuck Norris Scorpion: Cand este scorpion, Chuck Norris devine atat de periculos incat istoria omenirii isi schimba cursul. Cercetatorii elvetieni vor sa profite de ocazie: dupa cum stiti deja, ei au creat un lung tunel sub Alpi si tot ce mai au de facut este sa-l convinga pe Chuck Norris sa loveasca protonul cu piciorul.
Chuck Norris Sagetator: Chuck Norris este singurul om care poate trage cu arcul folosindu-se de o singura mana. Totusi, zodia sagetatorului nu i se potriveste decat foarte rar, lui Chuck Norris neplacandu-i sa fie prea prietenos cu cei din jur. Ultima data cand i s-a intamplat a fost atunci cand a facut un pariu cu Superman, iar cine pierdea urma sa poarte chilotii peste pantaloni.
Chuck Norris Capricorn: Chuck Norris, ca orice capricorn, nu crede in noroc. Totusi, a reusit sa castige campionatul mondial de Texas Hold Em, desi avea in mana un joker si un „Get Out of Jail Free”. Toti banii pe care i-a obtinut atunci urma sa fie donati organizatiei „Salvati Copiii”, insa Chuck Norris a pastrat banii si a promis ca lasa copiii in pace.
Chuck Norris Varsator: Cand era varsator si avea chef de barfa, Chuck Norris si-a facut un abonament cu 2.000 de minute nationale incluse. Le-a folosit pe toate in prima ora. Suparat, a sunat la departamentul de relatii cu clientii, unde i-a raspuns chiar CEO-ul companiei.
Chuck Norris Pesti: Chuck Norris este, oficial, peste. Totusi, este cunoscut ca pe plajele frecventate de Chuck Norris, rechinilor nu li se permite accesul decat in custi metalice. Chuck Norris a castigat si concursul de respirat sub apa, desi concurentul sau era un crap.
Si apropo:  pe ultima pagina a Guiness Book of Records scrie cu litere mici: „Toate recordurile sunt detinute de Chuck Norris, in prezentul volum au fost enumerati detinatorii locurilor secunde, din motive comerciale.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu