Cele 5 stadii ale betiei

Stadiul 1
DEŞTEPT Este stadiul cînd brusc devii un expert în orice subiect de discuţie cunoscut din univers. Tu ştii că ştii orice şi doreşti să împarţi cunoştintele tale tuturor celor ce doresc să te asculte. În acest stadiu tu ai întotdeauna dreptate. Şi desigur, persoana cu care discuţi nu ştie nimic. Acest stadiu devine interesant cînd ambele părţi sunt inteligente.
Stadiul 2
ATRACTIV Acesta este stadiul cînd realizezi că eşti cea mai ATRACTIVĂ persoană din întregul bar şi că fiecare te admiră. Eşti convins că orice străin te admiră şi este amator să discute cu tine. În mintea ta încă eşti convins că eşti cel mai DEŞTEPT aşa încît poţi discuta despre orice subiect.
Stadiul 3
BOGAT Acesta este stadiul cînd devii cea mai BOGATĂ persoană din încăpere. Cumperi băutură pentru toată lumea deoarece crezi că ai buzunarul fără fund. Poţi face de asemenea pariuri, deoarece desigur eşti încă DEŞTEPT, aşa încît în mod natural le vei cîştiga. Oricum nu contează dacă pierzi pentru că oricum eşti BOGAT. De asemenea cumperi băutură pentru oricine te consideră cea mai ATRACTIVĂ persoană prezentă.
Stadiul 4
INVINCIBIL Acesta e stadiul în care te poţi lupta cu oricine, oricînd. Adică devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul în care poţi provoca pe oricine. Nu ai nici o teamă că poţi pierde lupta deoarece eşti DEŞTEPT, eşti BOGAT şi eşti încă ATRACTIV în comparaţie cu toţi ceilalţi.
Stadiul 5
INVIZIBIL Acesta este ultimul stadiu al beţiei. Din acest moment poţi face orice deoarece acum eşti INVIZIBIL. Poţi dansa pe masă; toţi ceilalţi nu te vor observa. Poţi să jigneşti pe toată lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru că eşti INVIZIBIL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu